You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Мартин Перковиќ

Креативен и иновативен

Професионален опис


Јас сум Графички дизајнер што работам на онлајн проекти,но барам места и можности за работа и пракса.

Вештини


Категорија : Дизајн, Дигитален маркетинг,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Графички дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2021
Бреинстер
високо

Графички Дизајн

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


12.02.2021 - во тек
Разни поединечни клиенти
Фриленсер

Портфолио


Graphic Desigenr

Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака