You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Бојана Даневска

https://bojanadanevska.wixsite.com/cvportfolio

Професионален опис


Здраво!
Јас сум Бојана Даневска, имам 19 години и студирам бизнис менаџмент.
Имам развиени лидерски, комуникациски и компјутерски вештини.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: компјутерски вештини, Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


АУЕ-ФОН
високо

Бизнис Менаџмент - Економски Факултет

2020
СМУГС Др. Панче Караѓозов
средно

Забен Техничар

Учество на обуки и тренинзи


2020
Економски факултет
обука за Microsoft Office

Работа во Microsoft Word, PowerPoint и Excel

2019
ХЕРА
Едукација за Сеопфатно Сексуално Образование

Активен врснички едукатор по ССО од 2019-сега

2021
Семос
IT security

Општи познавања за ИТ безбедност

Стекнати сертификати


2020
Семос
ИТ безбедност
2020
Економски Факултет
Microsoft Office
2019
ХЕРА
ССО едукатор

Работно искуство


20.02.2020 - 18.03.2021
ХЕРА / ХЕРАмлади
Координатор на сектор Секси Маало

Како координатор ги имав следниве одговорности: - организирање на радио емисии - креирање содржина на социјалните медиуми - уредување видеа и аудио - организирање настани - одржување состаноци и правење извештаи за нив - водење на тим од млади луѓе - планирање и координација на задачите - логистика

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака