You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Хенрик Травник

Дисциплиниран тимски играч полн со харизма и ентузијазам

Професионален опис


Дисциплиниран, добро структуриран и харизматичен софтверски инженер желен да започне кариера. Тимски играч со став за волја, феноменални вештини за комуникација и силен кориснички фокус.

Вештини


Категорија : Програмирање, Дигитален маркетинг, Дизајн

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Графички дизајн, Веб-дизајн, Анимација, Дизајн на видео-игри, Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака