You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Eleonora Muratovska

Одговорна и позитивна личност. Перфекционист, вредна и храбра. Посветена на работните задачи

Професионален опис


Одлично познавање на AutoCAD, Sketch up, 3dsMax, Vray. Солидно познавање на Photoshop.
Изработка на проекти за ентериер.

Вештини


Категорија : Дизајн,

100

Дигитални вештини: Дизајн на ентериери, 3Д моделирање,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Машински Факултет Скопје
високо

Индустриски дизајн

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака