You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Станиша Станковиќ

Мотивиран и храбар млад човек кој сака да открие нешто ново, да го идентификува непознатото и да реализира реформи во секој сегмент.т

Професионален опис


Комуникативна личност којашто знае во секое време да воспостави интеракција, да процени момент на ризик и да делува во вистински мигови со концизни ресурси.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Друго, Човечки ресурси

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Грижа за корисници, Селекција на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака