You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Христина Ѓоргијовска

комуникативна, љубопитна, личност која сака уметност и обожава хумор

Професионален опис


Дипломиран економист по маркетинг менаџмент, сакам да ги анализирам луѓето и можеби еден ден ќе станам менаџер во некоја позната фирма.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Селекција на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, љубопитна

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака