You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Теодора Алексијоска

Љубител на музика, животни и природа.

Професионален опис


Дипломиран Психолог со огромен интерес кон невропсихологијата. Едукант по Клиничка
невропсихологија со невропсихолошка дијагностика - примарно ниво во Когниција.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Академско пишување,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2021
Универзитет Св. Кирил и Методиј- Скопје
високо

Психологија

Учество на обуки и тренинзи


Когниција
Клиничка невропсихологија со дијагностика.

Невропсихолошка дијагностика и употреба на невропсихолошки тестови.

Стекнати сертификати


2020
UCL- University College London
The Many Faces of Dementia

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака