You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Hristijan Tomovski

Ентузијаст кој ги претвара својте визии во реалност

Професионален опис


Сакај го тоа што го работиш или не работи го воопшто

Вештини


Категорија : Е-бизнис, Дигитален маркетинг, Друго

100

Дигитални вештини: Еmail маркетинг, Истражувања,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим, Комуникативен, Ентузијаст

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2018
Св. Кирил и Методиј, Економски Факултет - Скопје
високо

Надворешна трговија

Учество на обуки и тренинзи


2020
МладиХАБ
Комуникациски вештини и јавно говорење

Говор на тело, дикција, дишење

2019
Brainster
Adobe Illustrator

Основен курс за користење на апликацијата Adobe Illustrator

2020
Економски факултет - Скопје
Продажба и продажни вештини

Основен курс за продажба и продажни вештини

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака