You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Анвјј јјххкк

Мнм

Професионален опис


Јјкл

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Видео продукција, Е-бизнис

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Снимање видео, Видео монтажа,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


20.08.2019 - 20.07.2020
Инфинити Травел
Маркетинг на социјални медиуми

Во Т.А Инфимити Травел работев во временски период од 08.2019-07.2020 Стекнав искуство со креирање на фотографии и видеа за нивниот профил,нивно уредување и постирање на нивните профили на социјални мрежи:Facebook,Instagram и на нивната веб страна,учествував и во креирањето на нивната веб страна која беше изработена од страна на друго лице,но помагав во дизајнирањето на истата..

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака