You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Сергеј Сарчевски

Посветен, креативен и автентичен

Професионален опис


Роден во 1999, јас сум млад кинематографер, дипломиран по Филм на Универзитетот Вестминстер во Лондон, Англија. Од секогаш сум имал голема љубов за уметностите, а особено за филмот и фотографијата. Позади камерата имам искуство на најразноразни проекти, од реклами, музички спотови, до кратки и долгометражни филмови, а сум работел и на дигитален и на аналоген филмски формат.

Вештини


Категорија : Видео продукција, Друго,

100

Дигитални вештини: Фотографија, Снимање видео, Видео монтажа, Видео продукција,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици: Англиски, Српски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2021
University of Westminster
високо

Film BA

Учество на обуки и тренинзи


2016
London Film School
Summer Filmmaking Academy

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака