You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Jovana Dimovska

Комуникативна и одговорна

Професионален опис


Лојална и одговорна личност, отворена кон учење нови работи и надоградување. Добар тимски работник со мотивациски став.

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: Сметководство, Селекција на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака