You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Стефан Ѓуровски

Комуникативен,креативен,одговорен,позитивна личност,голема мотивација за работа и постигнување резултати.

Професионален опис


Дипломиран Агроном инженер
Front end Developer
Graphic design

Вештини


Категорија : Програмирање, Дизајн, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: Microsoft Office, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Графички дизајн, Веб-дизајн, Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
УКИМ - Факултет за земјоделски науки и храна - Скопје
високо

Агроекономика

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака