You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Катарина Блажевска

Детален и организиран љубител на кучиња, компјутери и книги.

Професионален опис


- Организирана и пресметана личност, со голема почит кон календари и рокови
- Медиум помеѓу потребите на клиентот и тимот, особено во креативна индустрија
- Подготвена сум да научам нови технологии, начини на работа, и секогаш признавам кога грешам.

Вештини


Категорија : Видео продукција, Дизајн

100

Дигитални вештини: Видео продукција,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


22.08.2019 - во тек
Spit Take Studios
Проектен Менаџер

Проектен менаџер, креативен продуцент и привремен account менаџер, во продукција за аудио-визуелни услуги, видео монтажа, графички дизајн, 2Д анимација и дигитална илустрација.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака