You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Elena Naskova

Ентузијастична, упорна, организирана

Професионален опис


Студент на економски факултет, моментално ја започнувам последната година. Завршена академија за дигитален маркетинг во Galeksia education. Преку нив, учествував во два проекти, првиот во Bozinovski watches за google ads и вториот во Нептун за content writing. Моментално ја завршувам мојата пракса во b watch 1920, главна задача менаџирање на социјални медиуми. Моја цел е да започам кариера како дигитален маркетер. Имам почетничко искуство, свесна сум дека имам уште многу да учам. Но, со мојата огомна желба и упорност верувам дека можам да напредувам многу во тоа поле.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Подготовка на промотивни/ информативни текстови,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака