You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Филип Маџуркаров

Подготвен за работа и предизвици

Професионален опис


Работам се додека не ја исполнам целта, добро говорење и пишување на англиски јазик, работно искуство во американски call-центар и мојот професионален поглед е успешен дигитален маркетер и продажен агент

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Дизајн, Е-бизнис

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, SEO, Веб-дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Управување со времето Одговорност Флексибилност

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2016
ОСУ Јовче Тесличков
средно

Економски техничар

Економски факултет - УКИМ
високо

Економист од областа на е-бизнис

Учество на обуки и тренинзи


Udemy
The Complete Digital Marketing Course

2021
Next Sales Academy
Целосна обука за продажба

Преговарачки вештини со клиенти, брокери, gatekeepers and decision makers. Вештини за добро говорење со истите и вештини за слушање. Вештини за користење на потребни алатки: Skype, Trello, HubSpot, Gmail, Microsoft Excel, LinkedIn, Outlook, Microsoft Office

Стекнати сертификати


Работно искуство


20.10.2020 - 01.04.2021
Next Sales
Sales Development Representative

Phone outreach, email outreach and LinkedIn outreach

05.06.2018 - 25.09.2018
Denver Event Stuffing
Касиер и келнер

Наплата, послужување на муштерии

10.07.2018 - 25.09.2018
Hotel Hilton Denver City Center
Келнер

Наплата, Послужување на муштерии, Подготовка на маси и прибор, давање продлози

22.05.2021 - 18.09.2021
Sweet Shop
Келнер

Послужување на муштерии, давање предлози, сервирање храна и пијалоци, наплата.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака