You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Емануел Ристески

Никогаш не отстапувам од тоа што го имам на ум, на ум имам големи нешта и се стремам секојдневно чекор по чекор да ги остварам.

Професионален опис


Графички дизајнер, претежно сакам илустрации, но сакам да работам се што е поврзано со графичкиот дизајн, брендирање лого итн.

Вештини


Категорија : Дизајн, Програмирање,

100

Дигитални вештини: Графички дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака