You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ели Стоилова

Посветена личност, инспирирана од маркетинг иновациите, креативна, и амбициозна :)

Професионален опис


Моја есенцијална карактеристика е амбициозноста и желбата за надоградување и растеж. Инспирирана сум од иновациите кои го поттикнуваат напредокот во опшеството. Со стремеж за постојан раст, отворена сум за нови идеи , искуства и нови вештини.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Е-бизнис,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака