You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Јасмина Арсова Чашуле

Отворена, комуникативна, неегоистична.

Професионален опис


Во работата многу ми значи тимски да работиме, а доколку нема можност се трудам да го сплотам тимот.
Сакам да бидам во тек со новитетите во технологијата, дизајнот, социјалните мрежи па се трудам и да ги применувам при работа. Прецизна и посветена се исто така мои одлики во работата.

Вештини


Категорија : Дизајн,

100

Дигитални вештини: Проектен менаџер, Менаџер за човечки ресурси, Проектен асистент, Графички дизајн, Веб-дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2018
Brainster
Front-End

Front-End developer

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака