You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zafir Jovanov

Јас работам многу и гледам на се детали

Професионален опис


Јас професионал UI/UX и графички дизајнер .

Вештини


Категорија : Дизајн,

100

Дигитални вештини: Графички дизајн, Веб-дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Македонски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака