You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Емилија Дуковска

Професионален опис


Вештини


Категорија : Е-бизнис, Дигитален маркетинг, Дизајн

100

Дигитални вештини: Microsoft Excel , Microsoft Powerpoint, Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Графички дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Македонски, Српски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Економски Факултет при УКИМ
високо

Финансиски менаџмент

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака