You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Muhammed Mustafa

студент, активист, следење семинари

Професионален опис


компјутерски инженер сопственик на компанија како и вклучен во други програми во врска со младите во земјава имам учествувано на семинари и проекти тука во земјава и надвор и Европски Парламент

Вештини


Категорија : Програмирање,

100

Дигитални вештини: Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Турски

100

Други јазици: Англиски, Албански, Македонски, Германски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака