You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Мартин Иванов

Always look on the bright side.

Професионален опис


Секогаш гледам да напредувам и да го зголемувам моето знање повеќе за мои вештини во прикаченото CV.

Вештини


Категорија : Програмирање, Видео продукција, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Снимање видео, Видео монтажа, Видео продукција, Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници, Развивање на Android апликации, Развивање на IOS апликации,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака