You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

David Stojchev

test test

Професионален опис


test test

Вештини


Категорија : Е-бизнис, Програмирање, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: Data-science, SEO, Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Ss. Cyril and Methodius University
високо

Economy

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака