You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Maja Lazarov

Одличен јазичар, организатор, комуникативен тимски играч :)

Професионален опис


Одлична со јазици, дипломиран професор по англиски јазик и книжевност, искуство како менаџер и наставник на две приватни школи. Организациски вештини, се вклопувам во работа и со тим и самостојно. Детектирање на проблем и брзо наоѓање на решение за истиот. Би сакала да имам некоја административна работа каде би придонесувала за образованието, но сепак не сум сигурна што би било тоа поточно, затоа барам помош од вас :)

Вештини


Категорија : Друго, Човечки ресурси, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Преведување, Лекторирање, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Грижа за корисници, Академско пишување, Техничка поддршка, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Германски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2012
МКЦ Битола
Часови по дебата

Вештини за дебатирање

2018
ELTAM-IATEFL-TESOL
10th International ELTAM-IATEFL-TESOL Conference

Certificate of achievement for attending

2019
Express Publishing
Teacher training seminar from Express Publishing

Certificate of attendance for participating on teacher Training Seminar from Express Publishing in 2019 ,Skopje, Macedonia

2019
One Contact
Customer service

Attended training course in customer service for 2 weeks in September 2019,Skopje

2017
Vera Ciriviri Trena
Methodology classes

Document of confirmation for volunteering in Vera Ciriviri - Trena elementary school and giving English lessons

Стекнати сертификати


Работно искуство


01.09.2017 - 01.01.2018
H.I. Intellect
Наставник по англиски јазик

Manager and English Teacher in H.I. Intellect from september 2017-january 2018,Skopje Teaching groups and individuals in a classroom Taking care of the payments Managing the school Parents meetings

03.09.2018 - 10.06.2019
Lingva Binest
Наставник по англиски јазик

Manager and English teacher at Lingva Binest from September 2018-July 2019 Teaching groups and individuals in a classroom Taking care of the payments Managing the school

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака