You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Artin Rexhepi

A hard-worker who wishes to turn his dreams into reality

Професионален опис


The key skills that describe me are creativity, problem-solving, communication, management, and team-working. I am interested in programming and I have some experience in front-end web developing

Вештини


Категорија : Програмирање, Дигитален маркетинг, Дизајн

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Веб-дизајн, Развивање на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Албански

100

Други јазици: Македонски, Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2018
Rilindja
основно

Elementary School

High School Gymnasium Sami Frasheri
средно

Gymnasium

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака