You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Biljana Trajkovska

Creative Design

Професионален опис


Graphic Design

Вештини


Категорија : Дизајн,

100

Дигитални вештини: Графички дизајн,

100

Лични карактеристики: Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака