You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nikolina Ilievska

Секогаш позитивна и насмеана. Најголема желба ми е да успеам да ги остварам работите што сум ги замислила и никогаш не се откажувам од замисленото.

Професионален опис


Комуникативна, прилагодлива на секакви ситуации, секогаш спремна за учење нови работи и стекнување ново искуство. Упорна сум додека не го успеам тоа што го сакам.

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Е-бизнис, Човечки ресурси

100

Дигитални вештини: Меѓународен платен промет, меѓународни финансии, Девизно работење, Составување договори , Сметководство,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам, Упорност, снаодливост

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2015
С.Е.О.У Чеде Филипоски - Гостивар
средно

Економски техничар

2021
Факултет за бизнис логистика
високо

Бизнис логистика

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


2021
Меѓународен славјански универзитет
Дигитална економија
2021
Меѓународен славјански универзитет
Инфлуенсер маркетинг
2021
Меѓународен славјански универзитет
маркетинг и лидерство
2021
Меѓународен славјански универзитет
Бизнис модел canvas
2021
Меѓународен славјански универзитет
Препознавање интелектуална сила
2021
Меѓународен славјански универзитет
Комуникацијата клучна за лидерство
2021
Меѓународен славјански универзитет
Глобалните менаџери и економската дипломатија
2021
Меѓународен славјански универзитет
Креативниот и иновативниот потенцијал во функција лидерство

Работно искуство


01.08.2019 - 16.09.2019
Стопанска банка АД Скопје
Платен промет

24.02.2021 - 24.03.2021
НЛБ Тутунска банка АД Скопје
Платен промет, потрошувачки кредити

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака