You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Aleksandra Jovanovski

Имам високо ниво на самомотивираност дисциплина и сум перфекционист кога е потребно. Одговорна сум и исполнителна, комуникативна и тимски настроена,

Професионален опис


Како ISTQB софтвер тестер , фокусирана на обезбедување врвни резултати во развојот на системите и софтверот, секогаш барам начини да ги направам работите подобро и да растам професионално. Поради тоа , секое мое слободно време го користам за надоградување на сетот IT вештини. Одговорна сум и исполнителна, комуникативна и тимски настроена,

Вештини


Категорија : Програмирање,

100

Дигитални вештини: Software Tester,

100

Лични карактеристики:

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2017
Градежен факултет - Скопје
високо

Геодезија

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


2020
Semos Education
ISTQB Software Testing Foundation
2020
Semos Education
ISTQB Foundation Extension Agile Tester
2020
Semos Education
20480: Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака