You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Тамара Масовска

Дипломиран графички дизајнер

Професионален опис


Artist, Graphic designer, Illustrator, Social Media Specialist, Video Editor.

Вештини


Категорија : Дизајн, Дигитален маркетинг, Видео продукција

100

Дигитални вештини: Рачна изработка, Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Графички дизајн, Видео монтажа,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам, упорност, посветеност и одговорност, прецизност

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Албански, Српски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2015
ОСЕУ 8 Септември - Тетово
средно

економски техничар

2020
Европски Универзитет, Факултет за Арт и дизајн
високо

графички дизајн

Учество на обуки и тренинзи


2020
Adobe Creative Suite
Premiere Pro CC 2018/2019/2020

2020
Adobe Creative Suite
Illustrator CC 2018/2019/2020

2020
ИРЗ - Македонија
Снимање и аудио-видео монтажа

2020
Универзитет Св. Кирил и Методиј
E-mail маркетинг

2021
Универзитет Св. Кирил и Методиј
Креирање на содржина за социјални медиуми

2020
ИРЗ - Македонија
ЦНЦ машини

Стекнати сертификати


2020
Adobe Creative Suite
Adobe Certified Associate Digital Video
2020
ИРЗ - Македонија
Снимање и аудио-видео монтажа
2020
Универзитет Св. Кирил и Методиј, Економски факултет
E-mail маркетинг
2020
Универзитет Св. Кирил и Методиј, Економски факултет
Креирање на содржина за социјални медиуми

Работно искуство


01.06.2018 - 30.09.2019
Philip Morris International
Консултант за малопродажба

- презентација и едукација на полнолетни пушачи - проактивна продажба на производи - активно учество во дистрибуција на промотивни материјали - следење на трендовите и промените на пазарот и прилагодување на новонастанатите услови

01.01.2016 - во тек
McCann, MPG, IDEA Plus Communications, AWT
Промотер / Презентер

- презентација и промоција на производи - проактивна продажба на производи - активно учество во дистрибуција на промотивни материјали

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака