You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Марија Кастратовиќ

Одговорна, амбициозна и исполнителна личност.

Професионален опис


Работа со деца со попреченост, искуство во социјалната инклузија, искуство со плетенје и рачна изработка, искуство во организирање на евенти.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Преведување, Организација на настани,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака