You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Софија Петкова

Комуникативна, амбициозна и ефективна

Професионален опис


Секогаш работата ја извршувам професионално, брзо и ефективно. Сум била на повеќе обуки, но би ја издвоила обуката во Даблин, Р.Ирска, која беше базирана на дигиталниот маркетинг и претприемништвото. Ме интересира маркетингот и секогаш сакам да научам нешто повеќе, го сакам и сакам да го работам тоа.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Дизајн, Е-бизнис

100

Дигитални вештини: Photoshop, Microsoft Office, Mаркетинг на социјални мрежи, SEO, Веб-дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Српски, Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2021
СОУ Јосиф Јосифовски Гевгелија
средно

Економско-правна и трговска струка

2017
ООУ Кирил и Методиј Стојаково
основно

основно

Учество на обуки и тренинзи


2020
МАССУМ
Образовно рандеву 2020

Научив како од нула да изградам иновативен биснис со користење на маркетинг план.

2020
Џуниор Ачивмент Македонија
Најдобра ученичка компанија

Научив како да работам со тим од 4-6 луѓе, како да ја организирам работата на целиот тим, како да управувам со финансиите на бизнисот и како од идеја да изградам бизнис.

2021
Џуниор Ачивмент Македонија
Камп на иновации

Научив како да управувам со финансиите на бизнисот и како од идеја да изградам бизнис.

2021
Џуниор Ачивмент Македонија
Најдобра ученичка компанија

Научив како да работам со тим од 4-6 луѓе, како да ја организирам работата на целиот тим, како да управувам со финансиите на бизнисот и како од идеја да изградам бизнис.

2020
Енџој Македонија
Обука за меки вештини

Ја подобрив комуникацијата со другите луѓе и ја зајакна мојата самодоверба.

Стекнати сертификати


2019
Џуниор Ачивмент Европа
Сертификат за претприемнички вештини ESP
2019
DRL Development Resources Limited
Сертификат за практична обука и образование
2019
DRL Development Resources Limited
Сертификат за практична обука и образование
2019
DRL Development Resources Limited
Сертификат за практична обука и образование
2019
DRL Development Resources Limited
Сертификат за практична обука и образование
2019
DRL Development Resources Limited
Сертификат за практична обука и образование
2019
DRL Development Resources Limited
Сертификат за практична обука и образование
2019
DRL Development Resources Limited
Сертификат за практична обука и образование
2019
DRL Development Resources Limited
Сертификат за практична обука и образование
2019
DRL Development Resources Limited
Сертификат за практична обука и образование
2019
DRL Development Resources Limited
Сертификат за практична обука и образование
2019
DRL Development Resources Limited
Сертификат за практична обука и образование
2019
DRL Development Resources Limited
Сертификат за практична обука и образование
2019
DRL Development Resources Limited
Сертификат за практична обука и образование
2019
DRL Development Resources Limited
Сертификат за практична обука и образование
2020
АУЕ ФОН
Сертификат за освоена награда на Образовно рандеву 2020
2020
Џуниор Ачивмент Македонија
Сертификат за учество за Најдобра Ученичка компанија
2020
Џуниор Ачивмент Македонија
Сертификат за учество на Камп на Иновации
2020
Енџој Македонија
Сертификат за учество на Обука за меки вештини
2021
Џуниор Ачивмент Македонија
Сертификат за учество за Најдобра Ученичка компанија
2019
DRL Development Resources Limited
Сертификат за практична обука и образование

Работно искуство


02.01.2020 - 13.01.2020
Консалтинг Хрисми ДООЕЛ
Сметководител

Портфолио


Софија Петкова
Имам стекнато многу сертификати, сум била на повеќе обуки и добро знам да го користам знаењето кое што го имам стекнато.

Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака