You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Виктор Николиќ

Студент по софтверско инженерство и информациски системи

Професионален опис


Виктор Николиќ, 20-годишен студент по софтверско инженерство и информациски системи. Личност со големо внимание на деталите и главна цел задоволство на клиентот. Со мојата посветеност и интензивна работа се трудам ви презентирам квалитетни проекти во наведена временска рамка. Јас сум одличен слушател, тимски настроен, лесно можам да ги следам упатствата со цел квалитетна услуга.Имам пристојно познавање на англискиот јазик, дел од моите вештини се долгодишна работа во Microsoft Office пакетот, data entry, транскрипција, превод од англиски на македонски јазик, web истражување, пишување контент , високо ниво на концентрација, добри комуникациски вештини, програмирање во програмски јазик C и работа со HTML, CSS и JavaScript.

Вештини


Категорија : Друго, Програмирање, Дизајн

100

Дигитални вештини: Работа во Microsoft Office , Maркетинг на социијални мережи, Веб-дизајн, Лекторирање, Организација на настани, Истражувања, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Српски, Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство
високо

Софтверско инженерство

2019
Гимназија Гоце Делчев -Куманово
средно

гимназија

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака