You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Емилија Милеска

амбициозна, исполнителна

Професионален опис


Јас сум дипломиран доктор по медицина, и својата иднина ја гледам во потесна специјализација со што ќе му помагам на пациентите со специфичните болести кои ги имаат.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики:

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2013
СОУ Гимнација Мирче Ацев Прилеп
средно

опшествено хуманистичко комбинација А

2020
Медицински факултет Скопје
високо

општа медицина

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


16.10.2020 - 31.07.2021
СОУ Орде Чопела Прилеп
професор

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака