You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Елена Андоновска

Професионален опис


Вештини


Категорија : Друго, Дигитален маркетинг,

100

Дигитални вештини: Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Академско пишување, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2023
СУГС Георги Димиторв
средно

природно-математичко подрачје

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


2022
British Council
FCE

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака