You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Анџела Соколовска

Креативна, љубопитна, личност која сака уметност и обожава хумор

Професионален опис


Дипломиран Графичар - модул Графички дизајн. Креативец кој постојано е во потрага по нови идеи се со цел креирање на уникатни дизајни.

Вештини


Категорија : Дизајн, Дигитален маркетинг,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Графички дизајн,

100

Лични карактеристики: Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2021
ФЛУ - Скопје
високо

Графика и графички техники

2016
СУГС - Владо Тасевски
средно

Транспорт и шпедиција

Учество на обуки и тренинзи


2019
UNHCR
Животот и проблемите на бегалците

Критичко размислување, свесност, самоиницијативност, хуманост

2020
Пивара Скопје
Вештини за успех

Аналитичко размислување, критичко размислување

Стекнати сертификати


Работно искуство


15.05.2019 - 20.11.2019
UNHCR
Студент - координатор

Се работи за проект помеѓу студенти од ФЛУ Скопје, ФДУ Скопје и Факултетот за музички уметности во Тетово. Целта на проектот е креирање и промоција на визуелни, аудитивни и драмски дела кои ги пренесуваат страдањата и проблемите на бегалците во секојдневниот живот.

15.03.2021 - 03.01.2022
NYSK Holdings Skopje
Општ работник

Главните обврски на еден општ работник во секторот одгледување во фирма за одгледување на канабис за медицински цели се: хранење на растенија, кастрење, грижа околу хигиена во просториите, проверка на вредностите во просториите со растенија, учество во берба, триминг и сл.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака