You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Емилија Јаневска

позитивна, комуникативна , трпелива, снаодлива

Професионален опис


Себе си се сметам за личност која е спремна за нови предизвици, амбициозна, одговорна личност која работи ефикасно на сите нивоа на една организација.

Вештини


Категорија : Друго, Дизајн, Е-бизнис

100

Дигитални вештини: Графички дизајн, Анимација, Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Истражувања, Грижа за корисници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака