You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Давид Тасламичевски

Оптимистичен,Упорен,Духовит

Професионален опис


со голем интерес и би сакал да дознаам какви било можности за вработување.Верувам дека моите вештини и искуство можат одлично да се совпаднат со иницијативите и културата на вашата организација.

Вештини


Категорија : Право и сметководство,

100

Дигитални вештини: Составување договори , Административно право, Регулатива за работни односи, Право на интелектуална сопственост, Сметководство,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака