You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Симона Огњанова

Позитивна,комуникативна

Професионален опис


До сега немам никакво работно искуство,но сум услужливи,трпелива и доста комуникативна со луѓе така што би се снаоѓала добро и на некое работно место доколку би имала додир со луѓе.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Водење и ажурирање евиденции, Грижа за корисници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Универзитет Св.Кирил и Методиј
високо

Психологија

Универзитет Св.Кирил и Методиј
високо

Психологија

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака