You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ivan Ivanoski

Drustven,kreativen.

Професионален опис


Analitika,ekonomija,ekologija.

Вештини


Категорија : Друго, Човечки ресурси

100

Дигитални вештини: Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2019
American College
високо

Ekonomija

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака