You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Сара Радичева

Одговорна, трпелива, решителна, амбициозна

Професионален опис


Имам голем интерес во областа на човековите права и се гледам како успешен социјален работник што ќе направи промени.

Вештини


Категорија : Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици: Англиски, Српски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2018
СОУ Гимназија Кочо Рацин
средно

средно гимназиско образование

Филозофски факултет- УКИМ
високо

Социјална работа и социјална политика

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


01.07.2019 - 21.09.2019
McDonalds
Спремач на храна, келнер

Моја обврска беше да ја подготвувам, пакувам и да ја дадам храната на муштериите

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака