You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Горјан Поп Стефанија

Професионален опис


Вештини


Категорија : Дизајн,

100

Дигитални вештини: Архитектура, AutoCad, Archicad,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


АУЕ - ФОН
високо

Архитектура

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


15.06.2021 - 31.08.2021
ДСЦ
Практикант

Портфолио


Општествени и Стамбени
Проекти

Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака