You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Јана Донева

Професионален опис


Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Друго,

100

Дигитални вештини: Менаџмент, Индустриско инженерство, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
СУГС Раде Јовчевски-Корчагин
средно

Природно математичко А подрачје

2021
Машински факултет
високо

Индустриско инженерство и менаџмент

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака