You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Katarina Gacova

Firm believer in fact based decision making.

Професионален опис


/

Вештини


Категорија : Право и сметководство,

100

Дигитални вештини: Сметководство,

100

Лични карактеристики: Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака