You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Кристина Сибиновска

Комуникативна, креативна, одговорна, амбициозна, лојална и позитивна личност.

Професионален опис


Дипломиран социолог со способност за брзо учење, прилагодување кон нова работна средина и нови работни ангажмани. Одлични вештини за пишување на текстови, комуникација и организација.

Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Друго,

100

Дигитални вештини: MS Office пакетот , Social Media, Google Drive, Google Gmail , Outlook, Canva - Online design, OBS Studio, Camtasia Studio, MS Teams, WordPress, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Академско пишување, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам, Амбициозна Лојална Одговорна Флексибилна Позитивна

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Филозофски факултет
магистратура

Менаџмент на човечки ресурси во општествените науки

2018
Филозофски факултет
високо

Социологија

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


EUROPASS CV

Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака