You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Hristijan Belokoski

Професионален опис


Вештини


Категорија :

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики:

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


20.01.2019 - 10.01.2021
ВФП
Продажба

Со моето досегашно скромно искуство од две години директна продажба на осигурување и инвестициски фондови а воедно и водење на тим кој се состоеше од 6 колеги/соработници и 3 месеци мобилен кредитен консултант имам развино одлични вештини за продажба и работа со клиенти, лидерски способности, одлични комуникациски вештини и работа под притисок. Спремен сум за нови предизвици во мојата кариера.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака