You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Aleksandra Andonovska

komunikativna, otvorena za ucenje na novi vestini,

Професионален опис


bi sakala da rabotam on line od doma . moze i mali prevodi od angliski,i sl.

Вештини


Категорија : Е-бизнис,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики:

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака