You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Мила Куч

Амбициозна и комуникативна личност со интереси од IT светот.

Професионален опис


Заинтересирана за машинско учење, вештачка интелигенција и развој на веб апликации; Програмски јазици и технологии: Java, Python, C, C#, Android, PostgreSQL, Spring, .NET, Unity, Tableau, Ruby on Rails различни библиотеки за машинско учење и интелигентни системи.

Вештини


Категорија : Програмирање, Дизајн,

100

Дигитални вештини: Машинско учење, Вештачка интелигенција, Data Science, Веб-дизајн, Дизајн на видео-игри, Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Развивање на Android апликации,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство
високо

Компјутерски Науки и Инженерство

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


20.02.2020 - во тек
БЕСТ Скопје
Координатор за Односи со Јавноста

Како дел од Бордот на БЕСТ Скопје, која е студентска, невладина, непрофитна организација, стекнав многу soft skills од кои најважна е тимската работа.

Портфолио


Онлајн портфолио
Github

Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака