You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Емилија Тодоровска

Трудољубива, организирана и љубезна

Професионален опис


Имам искуство во невладиниот сектор, како волонтер во CID- Center For Intercultural Dialogue- Куманово, со тоа има стекнато добри комуникациски вештини, организирање на проекти и сл. На Машинскиот факултет го изучувам SolidWorks, AutoCad, Ilustrator, Maya. Приватно изработувам модни додатоци од различни материјали. Сакам да работам со луѓе и во насока на креативно творење. Мислам дека можам да се снајдам и во продажен сектор и други работи. Имам желба да учам и да се развивам.

Вештини


Категорија : Дизајн, Човечки ресурси, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: Графички дизајн, Селекција на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Креативен, Критички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2015
Коалиција на младинска организација СЕГА
Обука за Конвенцијата за правата на детето

Перпознавање и заштита на кршење на правата на децата

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака