You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Сања Милорадовиќ

Ентузијаст за спознавање на нови работи, знаења, професионални предизвици, технологии. Голем љубител на природа и животни, спортови во природа.

Професионален опис


Front-end web developer, со пасија за кодирање и постојано учење и надградување со нови hard-skills и технологии за развој на апликации. Технологии и програмски јазици како: HTML, CSS, BOOTSTRAP, JAVASCRIPT, JQUERY, AJAX, REACT.JS, GIT, ADOBE PHOTOSHOP, SCRUM METODOLOGY

Вештини


Категорија : Програмирање,

100

Дигитални вештини: Развивање на веб-апликаци,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2013
УКИМ Кирил и Методиј, Економски Факултет
високо

Финансиски менаџмент

Учество на обуки и тренинзи


2020
Brainster
Front-end web development

HTML, CSS, JAVASCRIPT, JQUERY, AJAX, REACT.JS, GIT, SCRUM METODOLOGY

Стекнати сертификати


Работно искуство


14.03.2013 - 14.09.2019
Банки и фирми
финансии, платен промет, банкарство, сметководство

Работно во Финансии и банкарсво и развивање на soft skills како комуникација, соработка и тимска работа, time management, желба за учење и надградување, работна етика, професионалност, мотивираност

Портфолио


web site
My Portfolio web site
https://sanjamiloradovic.netlify.app/

Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака