You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ѓорѓи Шопоски

Јас сум прилично амбициозен млад човек, кој е заинтересиран во политика, религија, но и кој сака да работи и да се жртвува за подобро утре.

Професионален опис


До сега не сум бил вработан.
Единствено искуство ми е како младински фасилитатор во Дебатниот клуб на МОФ во Струга, каде веќе една година предавам.
Во овие проекти се имам покажано како посветен, дисциплиниран, автентичен млад човек, кој иако работи со многу различни луѓе, останува доследен на своите верувања и принципи.

Вештини


Категорија : Видео продукција, Дизајн, Друго

100

Дигитални вештини: Видео монтажа,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам, Дисциплиниран, автентичен, посветен

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2023
СОУ Гимназија Д-р Ибрахим Темо Струга
средно

Гимназија

2019
ООУ Браќа Миладиновци Струга
основно

Основно

Учество на обуки и тренинзи


2022
Младински Образовен Форум
Учиме Право почетен клуб

За време на Учиме Право клубот, јас се стекнав со знаење во областите на националното право, односно законите и процедурите кои се одвиваат во нашата држава.

Стекнати сертификати


2022
Младински Образовен Форум
Успешно помината програма Учиме Право почетен клуб

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака